Tilaus- ja toimitusehdot

Kuvat ovat nähtävillä Seppälän Koulukuvien nettikaupassa noin viikko kuvauksen jälkeen. Saat ohjeet kirjautumista varten tilauslomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ja kännykkänumeroon. Tarkistathan tietojesi oikeellisuuden! Muista säilyttää ja käyttää tunnuksia niin, että ulkopuoliset eivät saa niitä käyttöönsä. Mikäli olet unohtanut salasanan, voit tilata uuden tästä .

Voit kirjautumisen jälkeen jakaa kuvat sähköpostilla sukulaisille ja ystäville, jotta he voivat katsella kuvia ja tehdä halutessaan omia tilauksia.

Kun olet vahvistanut tilauksen, lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse. Toimitamme tilaukset vain Suomeen. Alle 18-vuotiailla tulee olla vanhempien suostumus tilaamiseen. Tuotteet ja lasku toimitetaan postitse ilmoittamaasi osoitteeseen. Mukit, sisustustaulut ja muut erikseen pakattavat tuotteet toimitamme erillisenä lähetyksenä. Kyseiset tuotteet on merkitty tilausvahvistukseen ja laskuun tähdellä *. Mikäli kirje tai paketti ei sovi postiluukkuun tai -laatikkoon, tuote on noudettavissa lähimmästä postitoimipaikasta Postin normaalin menettelyn mukaisesti. Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Seppälän Koulukuvat pidättää oikeuden otoksiin.

Olemme ulkoistaneet laskujen perinnän Alektum Oy:lle. Perintään siirretyt tilaukset aiheuttavat tilaamisen estämisen.

Autamme mielellämme, mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme, palvelustamme tai toiminnastamme.