Uutiset

07.05.2019

Ympäristöystävällisemmät koulukuvat pienillä teoilla

Kuvatilauksen aiheuttamiin logistiikkapäästöihin voi vaikuttaa itse pienillä teoilla. Kun nettikaupassa tilaus tehdään harkiten, emme tulosta ja lähetä turhaa. Palautettuja tuotteita ei voi käyttää tai myydä uudelleen, vaan ne muuttuvat jätteeksi.

Perheenjäsenten kuvatilausten yhdistäminen säästää sekä postikuluissa että ilmastoa, kun useamman kuvakuoren sijaan kotiin kuljetetaan vain yksi. Jotta tilaukset voidaan yhdistää, tulee tilausten olla muokattavina yhtä aikaa ja samalla käyttäjätilillä. Sen vuoksi tilauslomakkeisiin kannattaa aina täyttää sama sähköpostiosoite.

10.04.2019

Ympäristötyöllä konkreettisia vaikutuksia

Jätteiden vähentäminen oli toinen Seppälän Koulukuvien viime vuoden ympäristöohjelman painopisteistä. Jätehuoltoraportin mukaan viime syksyn aikana pääkonttorilla kertyneiden jätteiden materiaalihyötyaste tuplaantui edellisvuoteen verrattuna.
− Lisääntynyt lajittelu mahdollistaa yhä useamman jätelajikkeen hyötykäytön esimerkiksi uusiopakkauksina, kertoo toimitusjohtaja Samuli Seppälä.

21.02.2019

Ryhmäkuvan avulla kaikille kaveri

Käykää tänä syksynä lapsen ryhmäkuva yhdessä läpi. Kysy lapselta, onko joku kuvassa näkyvä oppilas ilman kaveria. Rohkaise lasta tutustumaan yksinäiseen luokkakaveriin. >>

18.12.2018

Palautekyselyn voittajille lahjakortit

1920 perhettä ja 307 koulujen yhteyshenkilöä vastasivat syksyllä palautekyselyymme. Kaikkien vastanneiden kesken arvottiin 250 euron arvoiset S-ryhmän lahjakortit. Perheille suunnatun kyselyn voittajaksi arvottiin Emma Ylikoski Kannuksesta ja kouluille suunnattuun kyselyyn vastanneista arpaonni suosi Kaisa Hokkasta Keiteleestä. Onnittelut voittajille!

19.09.2018

Sertifikaatti ympäristötyön tunnukseksi

Seppälän Koulukuvat Oy:n ympäristöohjelma auditoitiin elokuussa, ja yritys saa Ekokompassi-sertifikaatin ympäristötyötä tukevan toimintansa tunnukseksi. Vuoden 2018 ympäristöohjelmassa Seppälän Koulukuvat Oy sitoutui vähentämään jätemäärää, tehostamaan jätteiden lajittelua sekä lisäämään ulkoista ja sisäistä ympäristöviestintää. Ensi vuoden ympäristöohjelma ja uudet tavoitteet ovat suunnitteilla, ja ne otetaan käytäntöön vuoden 2019 alusta.

29.06.2018

Kannamme vastuuta ympäristöstä

Seppälän Koulukuvat Oy:lle on tehty ympäristökatselmus ja oma ympäristöohjelma, jonka toteuttamisesta vastaa yrityksessä työskentelevä ympäristösuunnittelija. Vuonna 2018 Seppälän Koulukuvat Oy sitoutuu ympäristöohjelmassaan pienentämään jätemääräänsä, lisäämään jätteiden lajittelua sekä parantamaan niin henkilökunnan kuin asiakkaidenkin ympäristötietoisuutta sisäisen ja ulkoisen viestinnän avulla. Tavoitteena on saada toiminnalle vuoden 2018 aikana Ekokompassi-sertifikaatti.

06.06.2018

Palautekyselyn voittajille lahjakortit

Yli 1300 perhettä ja 60 koulujen yhteyshenkilöä vastasivat keväällä palautekyselyymme. Kaikkien vastanneiden kesken arvottiin 100 euron arvoiset PresentCard-lahjakortit. Perheille suunnatun kyselyn voittajaksi arvottiin Elina Koski-Säntti Kurikasta ja kouluille suunnattuun kyselyyn vastanneista arpaonni suosi Marjo Kultalahtea Evijärveltä. Onnittelut voittajille!

19.12.2017

Mirella ja Leena voittivat lahjakortin

Kaikkien syksyn mittaan asiakastyytyväisyyskyselyymme vastanneiden kesken arvottiin kaksi 100 euron arvoista PresentCard-lahjakorttia. Koulujen ja päiväkotien yhteyshenkilöille suunnatussa kyselyssä voittajaksi reilun 350 vastaajan joukosta selviytyi Leena Tampereelta. Vanhemmille suunnattuun kyselyyn tuli yli 15 000 vastausta, joista voittajaksi arvottiin Mirella Parkanosta. Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille vastaajille!

13.11.2017

Piipahda ilmaisessa kuvassa!

Jäikö kuvauspäivä väliin vai haluaisitko muuten vain uudet otokset? Loppusyksystä kuvataan muoto-, sisarus- ja kaverikuvia monessa Suomen kaupungissa. Osaan kuvauksista pitää ilmoittautua etukäteen, osaan voi tulla sen kummemmin suunnittelematta. Sinun ei tarvitse olla Seppälän Koulukuvien asiakas entuudestaan. Kuvaus on ilmainen, maksat vain nettikaupassa tilaamistasi tuotteista.

Lahti
pe 1.12. ja la 2.12. (kellonaika tarkentuu myöhemmin)
Kauppakeskus Karisma
Kuvausaikaa ei tarvitse varata etukäteen.

Pori
to 16.11. klo 10–16
Seppälän Koulukuvien palvelupiste (Eteläpuisto 11, Pori)
Kuvausaikaa ei tarvitse varata etukäteen.

Seinäjoki
Ei tiettyä ajankohtaa, kuvassa voi käydä aukioloaikojen puitteissa ma-pe 9-17 ja la 9-14.
Seppälän Valokuvaamo Seinäjoki (Kauppakatu 9, Seinäjoki)
Aika varattava etukäteen numerosta 010 322 7702

Tampere
pe 1.12. klo 12-17 ja la 2.12. klo 10-14
Valokuvaamo KLIK (Suvantokatu 13, Tampere)
Aika varattava etukäteen numerosta 0400 297 808.

Turku
pe 1.12. ja la 2.12. (kellonaika tarkentuu myöhemmin)
Kauppakeskus Skanssi
Kuvausaikaa ei tarvitse varata etukäteen.

Vantaa
pe 17.11. klo 16–19 ja la 18.11. klo 10–14
Puistokulma (Talkootie 4, Vantaa)
Kuvausaikaa ei tarvitse varata etukäteen.

03.10.2017

Maksa kuvaostokset kätevästi netissä

Kuvaostokset voi nyt maksaa kätevästi tilausta tehdessä joko nettipankissa, luottokortilla tai MobilePaylla. Verkkomaksu otettiin käyttöön ensimmäistä kertaa tänä syksynä.

Saimme viimein toteutettua asiakkaiden pitkäaikaisen toiveen. Nyt ostokset voi maksaa heti tilauksen vahvistamisen yhteydessä. Paperilasku säilyy toki jatkossakin yhtenä maksutapavaihtoehtona, IT-päällikkö Ville Välimäki summaa.