Yritys

Seppälän Koulukuvat Oy on vuonna 1962 perustettu päiväkoti- ja koulukuvauksiin erikoistunut yritys. Yrityksen perusarvoja ovat:

Positiivisuus Palvelemme asiakkaita aina iloisesti, nopeasti ja laadukkaasti. Uskomme, että töissä hyvin viihtyvä henkilökunta palvelee myös asiakkaita parhaiten.

Laadukkuus Tarjoamme asiakkaillemme aina parasta mahdollista laatua. Emme jää paikoilleen vaan kehitämme toimintaamme ja tuotteitamme jatkuvasti entistäkin paremmiksi.

Luotettavuus Olemme aina asiakkaidemme luottamuksen arvoisia asiakaskohtaamisissa, tuotteiden laadussa ja toimitusajoissa. Lupaukset pidetään.

Perinteikkyys Vaikka kehitämme jatkuvasti uutta, muistamme myös juuremme. Haluamme jatkossakin luoda iloisia ja konkreettisia muistoja päiväkoti- ja kouluvuosista.

Tuotteidemme ja palvelujemme tuotekehitystyössä kuuntelemme koulujen ja kotien toiveita. Tarvittaessa konsultoimme viranomaisia, kuten kuluttaja-asiamiestä ja tietosuojavaltuutettua turvataksemme asiakkaidemme edut ja oikeudet. Olemme myös aina avoimia palautteelle, joka auttaa meitä edelleen kehittämään toimintamme.

Seppälän Koulukuvat Oy kuuluu KuvaSeppälä-yhtiöihin. Maaliskuussa 2018 päättyneellä tilikaudella konsernin liikevaihto oli noin 11,9 miljoonaa euroa ja omavaraisuusaste oli erinomaisella 73 % tasolla. KuvaSeppälä-yhtiölle myönnettiin vuonna 2018 paras AAA-luokitus jo 11. kertaa peräkkäin.